понеділок, 15 квітня 2024 р.

Читаєте англійською мовою або вивчаєте і прагнете удосконалюватись? Завітайте за новими книгами!

Тішимо наших користувачів новиною про те, що зовсім нещодавно бібліотека отримала щедрий дарунок (4 сотні книг) від Українського ПЕН в рамках спільної ініціативи з Book Aid International, Англійським ПЕН та Міжнародним ПЕН, як частина програми Українського ПЕН «Незламні бібліотеки» (Unbreakable Libraries). Література вже очікує своїх читачів на поличках фонду.


Це книги різного спрямування: від художніх творів для різної вікової категорії та на різний жанровий смак до літератури нонфікшн, біографій та прикладних праць, що дозволять читачам поповнити свої знання в певних наукових спрямуваннях.


Серед подарованих видань справді велика кількість дитячих книг, в тому числі розвиваючих та навчальних. Усі видання дуже якісні та гарні, що обовʼязково приверне дитячу увагу.


А дорослі можуть обрати для себе романи, детективи чи фентезі. Усі книжки - свіжа література останніх років. Деякі з цих книг були перекладені українською, тож, за бажання, можна практикувати паралельне читання з двох примірників: оригіналу та перекладу.

Погортати книги та обрати щось для себе можна у відділі іноземних мов. 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар